Wassen

Onder het motto ‘wasstraat = krasstraat’ gaan wij dagelijks te werk met ons was team specialisten. Omdat we voor het beste resultaat gaan reinigen we uw auto volledig met de hand en slaan geen enkel plekje over. Met professionele wasapparatuur en gerenommeerde wasproducten behandelen wij uw auto met zorg. Dit resulteert in een uiterst blinkende auto waarmee u weer sprankelend voor de dag komt.

Poetsen

Na een poetsbeurt van uw auto bij Bernard Keppel CarCleaning kent u uw auto niet weer. Hij ziet er weer blinkend uit. We gaan zeer gedetailleerd te werk met behulp van hoge kwaliteit poetsproducten en materialen. Met het juiste onderhoud heeft u het meeste plezier van uw wagen.

Interieur

Wie wil er nou niet in een uiterst frisse en blinkende auto rondrijden? Laat uw interieur volledig reinigen bij Bernard Keppel CarCleaning. Wij gaan verder dan het standaard zuigen van uw interieur. Wij gaan volledig te werk en nemen uw gehele interieur onderhanden, zodat u weer genietend van een volledig schone auto achter het stuur stapt.

 

Deze bedrijven gingen u voor: